wie zijn wij

Altijd een persoonlijk advies
Het in kaart brengen van risico’s en valkuilen
een financiering die jarenlang voor plezier zorgt
Duidelijk overzicht van de voor- en nadelen.
Naar de website van Bart Jansen makelaar

Financieel adviseurs in Harderwijk en omstreken

Bij Marinus Jansen Verzekeringen staat persoonlijk advies en aandacht voor onze particuliere en zakelijke klanten centraal. U kunt bij ons altijd binnenlopen voor vragen over uw verzekeringen of om een afspraak te maken voor een uitgebreid advies.

Financieel adviseur

Verzekering die bij u past

Het afsluiten van een verzekering lijkt gemakkelijk maar het gebeurt te vaak dat iemand kiest voor een verzekering zonder te weten of dit de beste keus is. Zo kan het voorkomen dat u een verzekering afsluit, terwijl een andere oplossing wellicht veel beter aansluit op uw persoonlijke situatie. Terwijl dat niet eens hoeft te betekenen dat deze verzekering duurder is. De kans is groot dat u geld kunt besparen door over te stappen naar een andere verzekering. Wij helpen u graag in uw zoektocht. Wij hebben geen standaardpakketten of speciale aanbiedingen maar een advies dat is afgestemd op de persoonlijke situatie van u of uw bedrijf. Omdat de klant bij ons centraal staat vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken. Pas dan kunnen wij u een passend advies of product bieden. Wij nemen graag de tijd voor u, bel ons voor een afspraak of loop even binnen. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze tijden bent u op afspraak van harte welkom.

De hypotheek die bij u past

Staat u op het punt een huis te kopen of heeft u twijfels over uw huidige hypotheek? Onze Erkend Hypotheekadviseur helpt u graag en schept duidelijkheid in uw financiële situatie, nu maar ook in de toekomst. Check of uw hypotheek nog wel bij u past of maak een afspraak voor een goed advies.

Ervaring en vakkennis

Marinus Jansen Verzekeringen staat met meer dan 30 jaar vakervaring voor een goed advies. Wij volgen permanente educatie en zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!