Zakelijk

Maatwerk

Het afsluiten van een verzekering lijkt gemakkelijk maar het gebeurt vaak dat iemand kiest voor een verzekering zonder te weten of dit de beste keus is. Zo kan andere oplossing wellicht veel beter aansluiten op uw bedrijfsvoering terwijl dat niet eens hoeft te betekenen dat deze verzekering duurder is. Wij helpen u graag in uw zoektocht zodat u zich kunt bezighouden met uw bedrijf. Wij hebben geen standaardpakketten maar een advies dat is afgestemd op uw bedrijf. Omdat de klant bij ons centraal staat vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken. Wij nemen graag de tijd voor u, bel ons voor een afspraak of loop even binnen.

Advies over zakelijke verzekeringen

Als ondernemer weet u dat er behalve veel kansen ook risico’s bestaan voor uw onderneming. Tijdens het in kaart brengen van deze risico’s maakt u vaak zelf een afweging wat betreft de consequenties voor uw onderneming, uw personeel of privé-vermogen. Sommige risico’s vallen te beheersen maar niet alle gebeurtenissen zijn te voorzien en vooral te overzien wat betreft financiële gevolgen. Denkt u maar aan brand in uw bedrijfspand of schade die wordt veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een opdracht. Gebeurtenissen die klein beginnen maar soms grote gevolgen kunnen hebben.

De juiste verzekeringen voor uw onderneming

De adviseurs van Marinus Jansen Verzekeringen hebben veel ervaring met de verzekeringsmarkt. Wij kunnen de diverse soorten bedrijfsverzekeringen inzichtelijk maken voor u en adviseren welke voor uw onderneming noodzakelijk zijn. Uiteraard letten wij op dat er niet te veel betaald wordt, dat de verzekeringen elkaar niet overlappen en of er voordelige combi pakketten mogelijk zijn voor u !

Deze factoren gecombineerd met onze service, jarenlange expertise en het op maat gesneden advies zorgen ervoor dat ondernemers uit de regio rond Harderwijk, Ermelo en Putten ons altijd prima weten te vinden. Wilt u ook weten of het beter kan neem dan contact met ons op.

Bedrijfsverzekeringen

PARTICULIERE VERZEKERINGEN  ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Bent u ook op zoek naar een adviseur voor particuliere verzekeringen? Kijk dan eens op deze pagina  of neem contact met ons op via de contactpagina!