Particulier

Verzekeren is ons dagelijks werk

U kunt altijd op ons terugvallen in geval van schade of vragen over uw verzekeringen. Loop gerust eens binnen bij ons op kantoor. Wij vertellen u graag alles over onze Marinusjansen pakketpolis waarbij u meteen al gebruik maakt van een aantrekkelijke collectiviteitskorting
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem dan contact op, voor een afspraak. Dat kan bij u ons op kantoor maar ook gewoon bij u thuis. Als u dit wilt, zijn wij vanaf nu uw persoonlijk financieel adviseur.

Marinus Jansen, een extra stukje zekerheid!

Op het internet zijn diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten, uiteraard is dit ook bij ons mogelijk. Maar daarnaast bieden de verzekeringsadviseurs van Marinus Jansen Hypotheken en Verzekeringen iets wat veel aanbieders op internet niet doen. Een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan de meest voordelige maandpremie. Benieuwd wat dat is? Eigenlijk heel simpel, wij adviseren u op een persoonlijke en betrokken manier.

Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden kent. Zodat u er bij schade niet achter komt dat u jarenlang premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig hebt bij schade of als er andere vragen zijn over verzekeringen.

Tevreden klanten

Onze extra service; de jarenlange expertise en een persoonlijk advies op maat maken dat onze klanten  al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daarbij te horen! Neem gerust  contact met ons op of bekijk op deze website zelf de particuliere verzekeringen die u via Marinus Jansen hypotheken en verzekeringen kunt afsluiten.

PARTICULIERE VERZEKERINGENZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Bent u op zoek naar een adviseur voor bedrijfsverzekeringen? Kijk dan op deze pagina of of neem contact met ons op via het contactformulier!


Altijd een persoonlijk advies!

Telefoon kantoor  (0341) 363758 |  M 06-55715426