Verzekering voor studenten

studentenpakketAls je studeert en voor het eerst op kamers gaat, denk je vast niet snel aan verzekeringen. Maar als je de schade niet zelf kunt betalen, is het wel belangrijk om goed verzekerd te zijn. Met onze Studentenverzekering dek je de belangrijkste risico’s af.Een studentenpakket  biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een studentenprijsje. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptopverzekering met werelddekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. Ook voor uitwonende studenten is de Studenten pakketpolis een oplossing.

Aansprakelijkheidsverzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die je per ongeluk aan anderen hebt veroorzaakt. Dit kan zowel letsel zijn als schade aan hun bezittingen.  Je bent verzekerd tot € 1.000.000 per gebeurtenis overal ter wereld. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
  • Bij een verhuizing laat je de wasmachine op de voet van een vriend vallen
  • Je laat een fles rode wijn op het witte vloerkleed vallen bij vrienden
  • Je stoot de nieuwe televisie om bij je ouders

srtudenten pakketStudiereis naar het buitenland?

Met een doorlopende reisverzekering voor studenten ben je365 dagen per jaar verzekerd voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is gedekt.

Woon je niet meer thuis? Geen probleem

studie beursOok voor uitwonende studenten is er een goede inboedelverzekering. Deze dekt de financiële gevolgen van onder andere brand, schade door water, storm, inbraak, diefstal etc. Het verzekerd bedrag bepaal je zelf in overleg met onze adviseur. De Marinus Jansen pakketpolis biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie.

van-studentenMobiele apparatuurverzekering voor studenten

Iedereen heeft tegenwoordig wel een tablet, notebook, laptop of pc. De mobiele apparatuurverzekering biedt je de kans om dit soort zaken tegen diefstal en schade te verzekeren.