Reviews van onze klanten

Correct, kundig, betrouwbaar en snel geadviseerd. U kunt gerust zaken doen met Marinus Jansen.
De heer Ruiter


De schade die ik gemeld had, was binnen 1 week afgehandeld. Wij hebben goede ervaringen met Jansen, ook als er polissen aangepast moeten worden, krijgen wij bericht om even langs te komen om deze zonodig te wijzigen.
De heer Valkema


Kantoor Marinus Jansen is betrokken bij haar klanten en helpen je op alle fronten mee, en goede service plus dat ze hun worden nakomen.
De heer Van Ark


Erg fijne, persoonlijke schadeafhandeling, waarbij het persoonlijke contact en geboden duidelijkheid een absoluut pluspunt zijn. Duidelijke communicatie en er was geen moment dat we niet wisten wat te doen of waar we aan toe waren. Super!
De heer Hooft


Iets helemaal van deze tijd. Schademeldingen via de App. Direct foto’s en kort verslag indienen met telefoon of tablet. Middels de app zou de klant 24/7 op de hoogte gehouden kunnen worden van de status van zijn of haar aanvraag. Wat overigens niet wil zeggen dat de dienstverlening op dit moment niet toereikend is. Snel deskundig en vriendelijk zijn de steekwoorden die me zo te binnen schieten.
Top!
De heer Vonhof


Een wereldbedrijf! Doen we al jaren met veel plezier zaken mee.
De heer Schippers


Voor zover ik nu heb meegemaakt bij deze adviseur een heel goede indruk gekregen en na een prettige kennismaking is alles erg snel rond gekomen. Hoop natuurlijk zo min mogelijk een beroep op hen te hoeven doen, want dan is er wel wat aan de hand, maar onze zaak lijkt ons in goede en vertrouwde handen te zijn.
De heer Hansum


reviews  Marinus Jansen Hypotheken & Verzekeringen bij NH1816