Nationale Hypotheek Garantie

MKBWanneer u een hypotheek heeft met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), geeft uw geldverstrekker de garantie dat uw hypotheekschuld wordt terugbetaald. De NHG is een garantie van Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), die tot doel heeft een gunstig klimaat te creëren voor de financiering van het eigen woningbezit in Nederland.

Korting

Omdat de geldverstrekker de garantie heeft dat de hypotheekschuld wordt terugbetaald, betaalt u in ruil daarvoor een lagere hypotheekrente. Deze rente korting kan oplopen tot 0,7%. Dat betekent dat u honderden euro ’s per jaar kunt besparen.

Voorwaarden

Niet iedereen komt in aanmerking voor een hypotheek met NHG. Ons kantoor kan voor u beoordelen of u aan alle voorwaarden van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen voldoet. Neem gerust even contact met ons op als u wilt weten of u in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG.

Contact

Bereken de maximale hypotheek die bij uw inkomen past!  En bekijk de actuele hypotheek-rentetarieven. Woont u in de buurt van Harderwijk? Kom dan eens  langs op ons kantoor! Want uit alle beschikbare hypotheken, wilt u  alleen de beste die er is voor u, voor nu en later.


Wij kijken met u naar een financiering die jarenlang voor plezier zorgt!