HYPOTHEKEN

Welke vorm is voor mij geschikt?

Ons hypotheekadvies gaat verder dan alleen een prijsvergelijking. De aankoop van een eigen huis is een hele stap en een goed hypotheekadvies is belangrijk. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. U wilt natuurlijk ook nog prettig kunnen leven en geld overhouden voor andere zaken. Onder het kopje HYPOTHEKEN vindt u een aantal van de meest gebruikte vormen. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Mogelijkheden voor u!

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Bij Marinus Jansen Hypotheken en Verzekeringen kunt u altijd terecht voor informatie over rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij er voor dat u tot het einde maximaal voordeel van uw keuze heeft. Wij vinden namelijk dat onze adviserende taak pas is afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Voor nu en later

Bereken de maximale hypotheek die bij uw inkomen past en de actuele hypotheek-rentetarieven. Woont u in de regio Harderwijk, Ermelo of Putten? Kom dan eens  langs op ons kantoor! Want als u uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wilt u  alleen de beste die er is, voor uw situatie!


Wij helpen u met uw financiering en kijken verder dan alleen de rente vaste periode!


HYPOTHEEKSOORTEN