hypotheekadvies

“Een hypotheek afsluiten is niet zomaar wat, het is geen ‘standaard-beslissing’. Bij dit soort besluiten is maatwerk dus erg van belang. Daar zijn wij voor, wij geven advies op maat en onze dienstverlening stopt niet na het afsluiten van de hypotheek. Ook tijdens de looptijd van de hypotheek is een stuk begeleiding belangrijk en bent u bij Marinus Jansen aan het goede adres.”

Hypotheekadvies; uw situatie in kaart 

Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden, deze nemen wij voor onze rekening. Tijdens dit gesprek  bespreken wij met u of u uw droomhuis ook echt kunt financieren. Dan bespreken we welke hypotheekvorm bij u past en of het nodig is om extra verzekeringen af te sluiten. Als onafhankelijk hypotheekadviseur is het ons werk de verschillen boven tafel te krijgen en om samen met u te zoeken naar de meest ideale hypotheekoplossing. Hypotheekvormen, rentevaste periodes, boeteregelingen, elke bank gaat daar op zijn eigen manier mee om. Ons werk is u te helpen kiezen uit alles wat de markt te bieden heeft.

Handige tips

  • Verken eerst uw eerst uw financiële mogelijkheden voordat u gaat bieden op een woning.
  • Wanneer u een bod wilt uitbrengen, doe dat dan onder het voorbehoud, dat de u goedkeuring krijgt van de door u gekozen financiering. Noem daarbij precies de hypotheeksom, de bank, de rente en de rentevaste periode.
  • De rente is nu erg laag. Koop voor de toekomst wat extra zekerheid in en kies voor een langer rentecontract
  • Hebt u jonge kinderen, kies dan zelfs voor een lang rentecontract zodat u gedurende de ‘kinderperiode’ geen renteverhoging hoeft te verwachten.
  • Wees er ook zeker van, dat de woning geen ‘verborgen’ gebreken heeft. De huiseigenaar is verplicht u die te melden als u daar naar vraagt!
  • Neem geen grote risico’s, alleen maar vanwege een lagere maandlast.En wanneer u toch zelf op zoek wilt gaan naar de ideale hypotheek, kies dan nooit voor de offerte van 1 bank, maar vergelijk. Dat doen wij ook.
  • Of beter, vraag ons u te helpen kiezen uit alles wat de markt te bieden heeft.

 huisverzekering-geel