Marinus Jansen Combipolis

team

Waarom verzekeren?

U verzekert uzelf om een hele simpele reden. U wilt er zeker van zijn dat als u of uw bezittingen iets overkomt, er geld beschikbaar is om de schade te vergoeden. Waardoor er geen financiële problemen ontstaan. Verzekeren is dus eigenlijk een heel eenvoudig principe.

Pluspunten Combipolis

Met de Marinus Jansen Combipolis stelt u een persoonlijk pakket samen. Zo kunt u in de Combipolis de belangrijkste en noodzakelijke schadeverzekeringen onderbrengen. Met ons als verzekeringsadviseur overlegt u welke verzekeringen dat voor u zijn. Zo heeft u de zekerheid goed, compleet en overzichtelijk verzekerd te zijn bij één verzekeraar via één verzekeringsadviseur.

De Combikortingsregeling

Met de oplopende kortingsregeling bepaalt u zelf heel eenvoudig hoeveel premiekorting u verdient. Aantal verzekeringen                    U verdient: 9 of meer                                     10% premiekorting op elke verzekering 8                                                     9% premiekorting op elke verzekering 7                                                     8% premiekorting op elke verzekering 6                                                     7% premiekorting op elke verzekering 5                                                     6% premiekorting op elke verzekering 4                                                     5% premiekorting op elke verzekering 3                                                     3% premiekorting op elke verzekering Bij de vaststelling van de korting telt élke polis mee – zonder de voorwaarde dat zo’n polis in een bepaalde rubriek moet vallen, zoals bij veel andere pakketpolissen wel het geval is – met uitzondering van de uitvaartverzekeringen. Een uitvaartpolis telt wel mee voor het bepalen van de hoogte van de korting die geldt voor de andere verzekeringen in de combipolis, maar op de uitvaartpolis zelf wordt géén korting verleend. Als u een Combipolis afsluit, bespaart u:
  • de poliskosten (met uitzondering van motorrijtuigenverzekeringen);
  • de toeslag voor gespreide betaling.