Gaat u volgend jaar weer op (wintersport) vakantie? Verzeker u van onbezorgd vakantieplezier!

Tegen het einde van zijn vakantie in Frankrijk wordt meneer Vermeulen ziek. En kan hij de terugreis naar Nederland niet maken. Dat levert de familie Vermeulen zeven dagen extra vakantie en de bijkomende verblijfskosten in een niet goedkoop hotel op. Omdat Vermeulen niet direct herstelt, moeten hij en zijn familie ook nog terug naar Nederland worden vervoerd…

Voorkom financiële tegenvallers

Alles bij elkaar levert dat een financiële tegenvaller op die de Vermeulens zich eigenlijk niet kunnen permitteren Vóór hij op vakantie ging hebben wij Vermeulen geadviseerd om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Want daar heb je in dit soort situaties wat aan! Maar omdat hij zijn vakantiebudget aan leuke dingen wilde besteden vond Vermeulen dat niet nodig.

Géén zorgen met een doorlopende reisverzekering

Daar dacht hij na zijn Franse avontuur heel anders over. Want een doorlopende reisverzekering voorkomt financiële tegenvallers, wanneer de vakantie onverwacht in het water valt. Door ziekte of een ongeval. Maar ook beschadiging of diefstal van bagage kan de vakantiepret bederven. Wanneer vakantievieren het hele jaar door plaatsvindt, hoeft u zich met een doorlopende reisverzekering geen zorgen meer te maken. Sluit bijvoorbeeld de wintersport module af wanneer u gaat skiën en snorbaarden.

Één telefoontje is voldoende

Wij kunnen uw reisverzekering op maat voor u samenstellen. Als u ons even belt, dan maken wij de reisverzekering direct in orde. Wilt u eerst meer informatie over uw persoonlijke situatie, dan adviseren wij u geheel vrijblijvend over de reisverzekering die het beste bij u past.